Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Πως να αποκτήσετε τα βιβλία μας!

Δυο τρόποι τουλάχιστον!

1) Στείλτε μας απευθείας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook για να αποκτήσετε τα βιβλία που επιθυμείτε και για να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο!

2) Στείλτε μας μήνυμα στο mail: ekdoudou@gmail.com για να αποκτήσετε τα βιβλία που επιθυμείτε και για να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες!



*Τα βιβλία μας, μπορείτε να τα βρείτε και στα βιβλιοπωλεία, ωστόσο αν δεν υπάρχει κάποια μεγάλη έκπτωση εκεί, τότε κατά κανόνα θα τα βρείτε πολύ ακριβότερα από ότι σε εμάς ή στις εκδόσεις Οσελότος.

**Όλα τα βιβλία αποστέλλονται συστημένα με αντικαταβολή και tracking number μέσω ΕΛΤΑ. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για όλη την Ελλάδα, τα καλύπτουμε εμείς. Δηλαδή η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ! Ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποίηση για παραλαβή του πακέτου από το κοντινότερο ταχυδρομικό σας γραφείο. Όμως, αν επιθυμείτε αποστολή μέσω Courier, τότε υπάρχει επιβάρυνση 5 ευρώ (υπό την προϋπόθεση ότι η πληρωμή γίνεται μέσω e-banking). Αν επιθυμείτε αποστολή μέσω Courier με αντικαταβολή, τότε υπάρχει επιβάρυνση 9 ευρώ.



------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου